Vi bringer gerne ud

DU KAN NEMT BESTILLE LEVERING BÅDE ONLINE, VIA TELEFON OG I BUTIKKEN

Levering til begravelse:

Bestilling til begravelse skal ske senest kl. 09.00 samme dag som begravelsen forefindes. 

Skriv tidspunktet for begravelsen og vi levere din bestilling som minimum 2 timer før. 

Ønsker du et begravelsesbånd på blomsten, skal dette bestilles senest dagen før kl. 16.00.

Vi leverer til følgende kirker og kapel, Skt. Povls kirke, Halskov kirke, Tårnborg kirke, Vemmelev kirke, Boeslunde kirke, Pinse kirken og Korsør Kapel.

Bestillinger til Korsør, Vemmelev, Boeslunde og omegn
– Ved levering i disse områder er det muligt at afgive bestilling indtil kl. 14.00 (hverdage) og kl. 10.00 (lørdag) til levering samme dag.

– Ved levering til begravelse skal tidspunkt på dagen ALTID oplyses.
– Buketter, kranse og lignende med bånd skal afgives senest dagen før. Finder begravelsen sted en mandag, skal bestillingen afgives senest lørdag kl. 10.00.
– Bestillinger uden bånd til begravelse kl. 12.00 eller før skal afgives senest dagen før. For levering efter kl. 12.00, skal vi have din bestilling senest kl. 09.00 samme dag før begravelsen finder sted.

Levering hvis modtager ikke er hjemme:

Hvis modtager ikke er hjemme, vil vores chauffør som udgangspunkt, se om der er et egnet og sikkert sted, hvor bestillingen kan sættes. Hvis dette ikke er en mulighed, tages bestillingen med retur til butikken, og der lægges samtidig et kort i modtagers postkasse, hvorpå der står, at vi forgæves har forsøgt at aflevere en buket/specialitet/vin ect., og at denne kan afhentes i butikken. I perioder med minusgrader, tages alle buketter og planter med retur til butikken, hvis ikke modtager er hjemme. 

Hvis du ikke ønsker at bestillingen må sættes, bedes du gøre opmærksom på dette, ved at skrive det i kommentarfeltet, til sidst i din bestilling, hvor også leveringsadressen skrives.

For alle bestillinger
Ved ekstreme vejrsituationer som snestorm og isslag, kan der forekomme uregelmæssigheder i leveringerne.
Levering på bestemte tidspunkter af dagen, som ikke er begravelse, kan ikke loves, vi vil prøve at opfylde dine ønsker. Normalt leverer vi din blomster- eller vinhilsen inden kl. 17.00.  Alle leveringer til firmaadresser forsøges leveret inden kl. 16.00. Ved bestilling skrives gerne hvornår modtager har fri, så vi har mulighed at aflevere din bestilling samme dag.
Personlige levering af ordrer til hoteller eller firmaadresser kan ikke garanteres, da det ikke altid er muligt at levere til modtageren personligt. Bestillingen vil blive afleveret i receptionen.

Vi gør opmærksom på at, hvis der er oplyst et forkert navn og eller adresse på modtager, tager vi bestillingen med retur og kontakter dig for yderlig information. 

Vi gør opmærksom på, at kunden i forvejen må acceptere at betale for en ordre, der måske ikke når frem til modtageren.
Alle priser og gebyrer er inkl. moms.

Da butikken holder lukket følgende dage, er afhentning og levering ikke muligt i 2021-2022

– Søndag er butikken lukket, derfor er det ikke muligt at få leveret/afhentet ordre bestilt til en søndag. (Mors dag er undtaget)

  • D. 1 – 2. april 2021 (Skærtorsdag-langfredag)
  • D. 4 – 5. april 2021 (Påskedag-2. Påskedag)
  • D. 30 april 2021 (Store bededag)
  • D. 13. maj 2021 (Kr. himmelfart)
  • D. 23 maj til 24. maj 2021 (Pinse)
  • D. 24. – 26 dec 2021 (Juleferie)
  • D. 1.- 2. jan. 2022
Scroll to Top